COȘ DE FUM IZOLAT KK 1,0 MM

Sistemul de coșuri de fum cu denumirea KK 1,0 este proiectat pentru eliminarea gazelor de ardere pentru toate tipurile de combustibili, cum ar fi păcură, gaze naturale, gaz petrolier, propan butan, lemn, cărbune, cocs și altele. Continuă

Sistemul de coșuri de fum cu denumirea KK 1,0 este proiectat pentru eliminarea gazelor de ardere pentru toate tipurile de combustibili, cum ar fi păcură, gaze naturale, gaz petrolier, propan butan, lemn, cărbune, cocs și altele. Toate piesele sunt fabricate din tablă de oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu o grosime de 1,0 mm. Stratul exterior este realizat din tablă de oțel inoxidabil lucios de 1,0 grosime. Îmbinările longitudinale sunt sudate mecanic într-o atmosferă protectoare, asigurând o rezistență și o durabilitate ridicată a îmbinării. Grosimea izolației este de 40 sau 50 mm. Îmbinările de gât ale pieselor individuale, cu o lungime de 100 mm, asigură etanșarea și rezistență excelentă chiar și la temperaturi ridicate.
Sistemul se caracterizează prin cerințe reduse de spațiu și de instalare, greutate redusă, spații de manevră mici, variabilitate ridicată și o instalare deosebit de rapidă și rentabilă.Sistemul include o gamă de elemente de ancorare pentru o instalare rapidă și comodă. Coșurile de fum sunt operaționale imediat după instalare.
Suprafața coșului de fum poate fi acoperită cu vopsea pulbere într-o nuanță RAL, la cerere

Utilizare:
- potrivit pentru extragerea gazelor de ardere de la aparatele care ard toate tipurile de combustibili, cum ar fi păcură, gaze naturale, GPL, propan butan, lemn, cărbune, cocs....
- potrivit pentru plasarea pe fațadă
- potrivit pentru instalare în interior
- potrivit pentru coșul de fum vertical (de exemplu, într-un bungalou), coș de fum construit direct deasupra șemineului sau a sobei - nu este nevoie de o piesă de curățare, piesă în T..= preț foarte mic!

Marcarea sistemului de coșuri de fum în conformitate cu ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Material: căptușeală interioară din oțel inoxidabil 1.4404 / carcasă exterioară din oțel inoxidabil 1.4301

Importator exclusiv pentru Republica Cehă: MBTerm-krby s.r.o.

 

total 266 produse

Aștepți ceva nou? Te vom informa!