COȘ DE FUM IZOLAT KK 0,6 MM

Coșurile de fum cu denumirea KK 0,6 sunt concepute pentru evacuarea gazelor de ardere pentru combustibili precum păcură, gaze naturale, gaz combustibil, propan butan, lemn (aparat deschis) și altele. Toate piesele sunt fabricate din tablă d Continuă

Coșurile de fum cu denumirea KK 0,6 sunt concepute pentru evacuarea gazelor de ardere pentru combustibili precum păcură, gaze naturale, gaz combustibil, propan butan, lemn (aparat deschis) și altele. Toate piesele sunt fabricate din tablă de oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu o grosime de 0,6 mm și 0,8 mm, în funcție de diametru. Carcasa este realizată din tablă de oțel inoxidabil lucios de grosime 0,5. Îmbinările longitudinale sunt sudate mecanic într-o atmosferă protectoare, asigurând o rezistență și o durabilitate ridicată a îmbinării. Grosimea izolației este de 40 sau 50 mm.

Sistemul se caracterizează prin cerințe reduse de spațiu și de instalare, greutate redusă, spații de manevră mici, variabilitate ridicată și o instalare deosebit de rapidă și rentabilă. Sistemul include o gamă de elemente de ancorare pentru o instalare rapidă și comodă. Coșurile de fum sunt operaționale imediat după instalare.

Suprafața coșului de fum poate fi acoperită cu vopsea pulbere într-o nuanță RAL, la cerere.

Utilizare:
- potrivit pentru extragerea gazelor de ardere de la aparatele care ard combustibili precum ulei de încălzire, gaze naturale, GPL, propan butan, lemn (aparat deschis).
- potrivit pentru plasarea pe fațadă
- potrivit pentru instalare în interior

Marcarea sistemului de coșuri de fum în conformitate cu ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Material: căptușeală interioară din oțel inoxidabil 1.4404 / carcasă exterioară din oțel inoxidabil 1.4301

Importator exclusiv pentru România: MBTerm-Semineuri.ro

 

total 281 produse

Aștepți ceva nou? Te vom informa!