Livrare și plată


Transportul si ambalarea produselor

Costul ambalajului pentru fiecare produs va fi comunicat clientului prin e-mail sau telefon în momentul finalizării comenzii, înainte de livrare. 

 • Taxa de ambalare se percepe întotdeauna o singură dată, chiar și pentru mai multe pachete/paleți!

 • Livrare în România 

  Preț tip/greutate în RON
  Pachete sub 50 kg 55,-
  Pachete speciale sub 50 kg 140,-
  Pachete speciale peste 50 kg

  Plată la livrare
  220,-

  30,-

  Prețul include 19% TVA, combustibil și taxe vamale! Dacă la descrierea produselor de pe site este indicat „Livrare gratuită”, ambalarea și transportul nu vor fi taxate! (valabil numai pentru vânzările cu amănuntul.)

  Metode de plată 

 • Plată cu cardul 
 • Numerar nerambursabil la livrare

  În cazul în care cumpărătorul nu preia comanda, va trebui să achite costurile de ambalare, expediere și retur. Această despăgubire este obligatorie din punct de vedere juridic, întrucât prin nepreluarea bunurilor, cumpărătorul încalcă contractul de vânzare conform articolului 2118 alineatul (1) din (noul) Cod 89/2012.

  Plățile online sunt procesate pentru noi de către portalul de plată GoPay. Furnizorul de servicii, GoPay, este o instituție de plată autorizată sub supravegherea Băncii Naționale a Cehiei. Plățile prin portalul de plată sunt complet securizate și toate informațiile sunt criptate.

  Ziua livrării 

  Expedierea produselor (a bunurilor comandate) se va face în cel mai scurt timp, în termen de 5-15 zile lucrătoare în funcție de disponibilitatea prouselor, data livrării urmând a fi specificată în confirmarea comenzii. Dacă lângă produse scrie ”în stoc”, înseamnă că sunt pe stoc în magazin sau la producător. Data expedierii, nu data livrării, este considerată ca data onorării comenzii. Chitanța de plată și certificatele fiscale sunt livrate odată cu comanda.Vom informa cumpărătorul care sunt costurile de livrare prin e-mail sau telefonic, înainte de livrarea produselor.