TATAREK RT08 KTD Plus Regulator de temperatură

Controler cu microprocesor pentru sobe cu recuperator de căldură cu apă și control al rezervorului de apă caldă menajeră ... Mai mult

Cod de identificare a produsului: 46011004
Preț de transport: 35,00 lei
Expediere 5-15 zile lucrătoare
1 014,99 lei
852,93 lei fără TVA
DEȚINĂTORUL CERTIFICATULUI DE CALITATE
PLATĂ CU CARDUL SECURIZATĂ
PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN INDUSTRIE

TATAREK RT08 KTD Plus Regulator de temperatură

Controler cu microprocesor pentru sobe pe lemne cu Recuperator de căldură cu apă și control al rezervorului de apă caldă menajeră -Regulatorul de temperatură cu microprocesor RT-08K KOMINEK PLUS este cel mai recent produs al companiei TATAREK, conceput pentru a regla sistemele mari de încălzire echipate cu inserții de șemineu cu Recuperator de căldură cu apă și care funcționează pe baza unui rezervor de apă caldă.

-Funcțiile de bază ale acestui controler sunt controlarea complet automată a două circulatoare CH, a căror funcționare este controlată prin măsurarea temperaturii de către doi senzori din rezervorul de stocare a apei calde menajere sau din rezervorul de stocare.

-Acest regulator este succesorul modelului de bază al regulatorului conceput pentru funcționarea sobelor de șemineu cu recuperator de căldură cu apă, și anume regulatorul RT-03B WOJTUŚ. Ca răspuns la necesitățile pieței, acest controler a fost echipat cu un contact de control al pompei de umplere cu apă caldă menajeră cu un algoritm de prioritate pentru apă caldă menajeră, ceea ce îi permite să fie utilizat în sistemele de încălzire la scară largă care utilizează din ce în ce mai mult inserții de șemineu cu un recuperator de căldură de căldură cu apă ca sursă principală de încălzire.
Remarcabilă este funcția „mod de funcționare pe timp de vară", care permite ca pompa de umplere a apei calde de consum să funcționeze exclusiv în timpul sezonului de vară, fără a fi nevoie de alte pompe CH care deservesc distribuția de încălzire.
O altă modificare importantă este încorporarea unei funcții de termostat programabil în regulatorul propriu-zis, care permite reglarea individuală a temperaturii în patru momente ale zilei.
La acest controler a fost utilizat un afișaj LCD cu iluminare din spate, care oferă date descriptive complete privind funcționarea curentă a controlerului și funcțiile de utilitate care pot fi modificate.

-Echipamentul de control include, de asemenea, un sistem de semnalizare a deteriorării unuia dintre senzorii de temperatură și o semnalizare a supraîncălzirii apei în sistemul de distribuție, care, pe lângă declanșarea unor semnalele sonore și luminoase, determină funcționarea continuă a ambelor circulatoare.
În mod similar cu alte produse TATAREK, în controlerul RT-08K a fost instalat un algoritm care protejează pompele împotriva imobilizării în cazul în care instalația nu este utilizată pentru o perioadă lungă de timp (funcție disponibilă numai atunci când controlerul este pornit).

Parametrii tehnici de bază

Putere 230 V/50Hz
Intrarea de putere fără sarcină5 W
Puterea maximă de comutare750 W
Numărul de ieșiri pentru controlul pompei3×250 W/230 V/50 Hz
Numărul de ieșiri pentru controlul fără tensiune 1
Numărul de senzori de temperatură a apei3 × KTY81 (0...+100°C)
Precizia măsurării temperaturii2 °C
Rezoluția de măsurare a temperaturii 0,5 °C
Numărul de fusuri orare4
Întrerupător de circuit 6.3 A/250 V
Gradul de acoperireIP41
Condiții de funcționare0-50 °C, umiditate 1090 °C fără condensare

Funcțiile de bază ale termostatului
-Controlul funcționării pompei de umplere cu apă caldă menajeră cu rezervorul prioritar de apă caldă menajeră sau cu rezervorul de stocare (măsurarea temperaturii apei din partea superioară sau inferioară a rezervorului)
-Controlul funcționării a două circulatoare de încălzire centrală,
-Funcție de oprire a unei alte surse de căldură atunci când soba furnizează căldură către sistemul de distribuție,
-Funcție integrată de termostat programabil,
-Variantă de funcționare a regulatorului în „modul vară", adaptată exclusiv pentru alimentarea rezervorului de apă caldă menajeră sau a rezervorului de stocare,
-Număr configurabil de senzori conectați,
-Alarme de deteriorare a senzorului și de supraîncălzire,
-Funcția „Anti-Stop" protejează pompele în afara sezonului de încălzire,
-Funcțție de protejare a sistemului de distribuție împotriva înghețului,
-Memoria programatorului unității de control.


Importator exclusiv pentru Republica Cehă: MBTerm-krby s.r.o.

Parametri

De la acest brand

Mai multe de la TATAREK