TATAREK TSP100 Controler pentru pompă

Regulator de temperatură care pornește circulatorul de încălzire centrală la creșterea temperaturii setate de utilizator ... Mai mult

Cod de identificare a produsului: 46020080
Preț de transport: 35,00 lei
În stoc 1 buc.
331,99 lei
278,98 lei fără TVA
DEȚINĂTORUL CERTIFICATULUI DE CALITATE
PLATĂ CU CARDUL SECURIZATĂ
PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN INDUSTRIE

TATAREK TSP100 Controler pentru pompă

Controlerul TSP-100 de temperatură care pornește circulatorul de încălzire centrală atunci când crește temperatura setată de utilizator este un controler de pompă CH eficient din punct de vedere energetic și fiabil, conceput pentru a porni și opri automat sau manual pompa în funcție de temperatura setată.
Unitatea de control poate opera echipamente cu o putere maximă de până la 600 de wați. Întregul proces de regulare se bazează pe măsurarea temperaturii apei la alimentarea instalației de încălzire centrală în intervalul 25 °C - 85 °C.Unitatea de control poate funcționa în două moduri, care pot fi selectate pe panou cu ajutorul comutatorului MANUAL/AUTO.
În cazul modului automat, pompa pornește sau se oprește complet automat atunci când temperatura depășește temperatura setată de utilizator.
Selectarea temperaturii se face cu ajutorul unui buton rotativ de pe panoul de control cu o scală de temperatură. Pornirea și funcționarea pompei în modul automat este semnalată prin aprinderea diodei corespunzătoare marcată AUTO.
modul manual este disponibil după setarea corespunzătoare a comutatorului MANUAL/AUTO. Acest mod este semnalat prin aprinderea diodei corespunzătoare marcată MANUAL. După trecerea la acest mod de funcționare, este posibilă pornirea sau oprirea manuală a pompei.

Funcțiile de bază ale termostatului
-Funcționarea pompei CH în modul automat, pe baza temperaturii setate de utilizator,
-Posibilitatea de a trece pe modul manual, în timpul căruia pompa funcționează continuu. Asigură funcționarea de urgență a pompei în caz de deteriorare a senzorului de temperatură sau de defecțiune a modului automat,
-Eficientă din punct de vedere energetic și fiabilă,
-Ușor de asamblat și simplu de utilizat.
La comandă individuală, acest controler poate fi echipat cu parametri de funcționare inversă a pompei, care vor permite funcționarea pompei de umplere a apei calde menajere (pornirea pompei atunci când temperatura scade sub valoarea setată). Acesta are codul TSP-200.

Parametrii tehnici de bază

Putere230 V/50 Hz
Intrarea de putere fără sarcină1 W
Puterea maximă de comutare600 W
Temperatura ambiantă0 °C 40 °C
Numărul de ieșiri pentru controlul pompei de circulație (supapă)1 × 500 W/230 V/50 Hz
Numărul de senzori de temperatură1
Domeniul de setare a temperaturii25 °C 85 °C
Precizia de setare a temperaturii2 °C
Rezistența la temperatură a senzorului-25 °C 100 °C
Întrerupător de circuit 2.5 A/250 V întârziat
Gradul de acoperireIP40
Dimensiuni 110 × 70 × 40

Importator exclusiv pentru Republica Cehă: MBTerm-krby s.r.o.

Parametri

De la acest brand

Mai multe de la TATAREK