INSERȚII DE ȘEMINEU Reducere

Inserțiile pentru șemineu au o eficiență mai mare și pot fi lăsate nesupravegheate. Înainte de a alege o inserție pentru șem Continuă

Inserțiile pentru șemineu au o eficiență mai mare și pot fi lăsate nesupravegheate. Înainte de a alege o inserție pentru șemineu, trebuie să aveți o idee clară despre modul în care veți folosi șemineul. Dacă acesta va servi ca un accesoriu pentru interiorul apartamentului sau va fi folosit în principal pentru încălzire. În primul caz, nu este necesar să cumpărați o inserție de șemineu de calitate superioară și să căutați să obțineți cea mai mare eficiență, etanșeitatea focarului etc.

În cel de-al doilea caz, trebuie să alegeți o inserție de șemineu și un șemineu de calitate, care va garanta o încălzire fără probleme timp de mulți ani. Procedura pentru șemineu: se definește și se măsoară locul în care va fi instalat șemineul, în funcție de modul de utilizare a șemineului, se pregătesc găurile pentru distribuția aerului și conectarea, de exemplu, a conductelor de apă pentru încălzirea apei, apoi se izolează peretele din spatele șemineului inserat, se așează suportul șemineului, apoi se așează inserția șemineului, care este conectată la coșul de fum, se conectează instalația de apă și distribuția aerului cald. În continuare este prezentată instalarea șemineului.

total 1 produse

Aștepți ceva nou? Te vom informa!