BOILERE

În gama de automatizare și control veți găsi regulatoare de temperatură pentru boilere, regulatoare de temperatură pentru pompe pentru pornirea și oprirea automată sau manuală a pompei de circulație, regulatoare de temperatură pentru vane de amestec și multe altele. Oferim controlere de calitate cu algorit Continuă

În gama de automatizare și control veți găsi regulatoare de temperatură pentru boilere, regulatoare de temperatură pentru pompe pentru pornirea și oprirea automată sau manuală a pompei de circulație, regulatoare de temperatură pentru vane de amestec și multe altele. Oferim controlere de calitate cu algoritm PID, afișaj LCD și posibilitatea de a conecta un panou de cameră de la orice producător. Regulatoarele TATAREK sunt economice, fiabile și ușor de utilizat.

total 2 produse

Sunteți în căutarea unui controler pentru boilerul dumneavoastră și nu știți pe care să îl alegeți? MBTerm - șemineuri oferă regulatoare de temperatură pentru boilere de calitate de la TATAREK, care sunt fiabile și ușor de utilizat. Puteți alege regulatoare de temperatură cu comutare manuală sau automată.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!